Renata Chmelová: Dýchám pro Desítku volby 2022

Renata Chmelová se bude opět ucházet o vaši přízeň, obhajuje mandát senátorky. Z horní komory chce bojovat za zdravou zemi, spolehlivý stát a společnou budoucnost. Přečtěte si program Renaty pro Desítku, i to, jak 6 let pracovala, aby se nám zde žilo co nejlépe.

Milí desítkoví sousedé,
již více než 14 let zasahuji do veřejného dění Prahy 10. Spolu s vámi se mi podařilo zachovat v Trojmezí přírodní park a pomohla jsem zabránit stavbě nové radnice v nesmyslné lokalitě Hagiboru. S vaší podporou jsem se stala senátorkou a mohla jsem začít chránit přírodu i na celostátní úrovni. Do Senátu jsem si přinesla i další velká témata, na kterých mi opravdu záleží, jako je obrana demokracie a bezpečí České republiky.
Zároveň už šestým rokem funguji na Desítce jako vaše ombudsmanka. Otevřela jsem dveře své kanceláře a slyšela stovky vašich příběhů. Pomáhala jsem vám s bydlením, s řešením složité sociální situace, s nespravedlností, s nefunkčními úřady. Poctivě jsem opravovala chyby v zákonech.
Stěžovali jste si, že nemáte kde parkovat, a ulice přitom lemovaly autovraky. Chytrou změnou zákona jsem se podílela na jejich rychlejším odtahování, a tak jsem pro vás na Desítce uvolnila více než 400 parkovacích míst. Snažím se, aby příběhy Desítky, vaše příběhy, měly šťastné konce. Pevně věřím, že má tvrdá práce, mé pevné postoje a má každodenní ochota vám pomáhat, debatovat s vámi a zapojovat vás do rozhodování o budoucí podobě naší městské části, vás přesvědčily.
Do příštích šesti let vám neslibuji vzdušné zámky ani to, že za vás cokoliv vyřeším. Garantuji vám „jen“ to, že budu neúnavně upozorňovat na chyby, nesmysly a nespravedlnosti v již existujících i nově přijímaných zákonech, a snažit se je napravovat.
A že vám budu stále naslouchat a snažit se poradit a pomoci, pokud to bude jen trochu v mých silách.
Dejte mi svůj hlas!
Vaše Renata Chmelová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *