Špatný předvánoční vtip! Ožívá překladiště v Malešicích… Terminál Malešice musí občané i představitelé Prahy 10 odmítnout

Dnes jsme se spolu se svým kolegou z Koalice Vlasta zastupitelem  Milanem Maršálkem osobně setkali s obyvateli starých Malešic, kteří nesouhlasí s výstavbou nového kontejnerového překladiště v místě jejich bydliště.

Řešili jsme s nimi urychlený postup v připomínkování tohoto stavebního záměru, který byl v příslušném věstníku (http://portal.cenia.cz/eiasea/detail/EIA_PHA1037) zveřejněn těsně před Vánoci. Lhůta pro připomínkování tím pádem uplyne už 5. ledna 2017.

Je zřejmé, že načasování tohoto kroku investorem na období svátečního volna bylo účelné. Navzdory této skutečnosti jsme se ochotně vydali koordinovat občanské i odborné aktivity do terénu. Svátky nesvátky, déšť nedéšť.

Na schůzku s občany na mostě u nákladového nádraží Malešice dorazili též  vedoucí odboru životního prostředí, dopravy a rozvoje Martin Pecánek a radní pro dopravu Martin Hejl. Dohodli jsme se na společně koordinovaném postupu. Naše (zatím) opoziční práce není zbytečná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *