PROLUKA ve Vršovicích: zastupitelé odmítli projednat úpravu ÚP a oslovil mě developer

 

SMS: 7.12.2017 9:24
Dobry den, tady Karim Rachidi z Proluky. Cetl jsem ze se zajimate o veci kolem proluky, coz jsem rad, protoze uz jsem vam nekolikrat nabidnul ze vam to odprezentuju. Problem je ale ze co pisete ve vasem blogu jsou same neprave informace o je potreba to co nejdriv vratit na pravou miru. Nevim kdo vam ty veci rekl, ale kdyby jste cetla tu smlouvu jeste jednou tak by jste takove informace nepsala. Navrhuju ze vam nas zamer ukazu a vysvetlim, protoze je zcela v souladu se smlouvou a s participaci. Verim ze bude lepsi kdyz si to osobne vysvetlime nez nechat pravniky psat neprijemne dopisy. Prosim navrhnete termin a rad se za vamy stavim s vykresama, to bude na 10mn. S pozdravem.

SMS: 7.12.2017 9:42
I ta zmena koeficientu ktera se projednava je v souladu se smlouvou, je to ve smlouve vyslovene napsane, a zadnou kapacitu nezvetsujeme oproti puvodnimu zadani ze smlouvy ktery naopak zmencuje kapacitu budovy. Ta zmene je nutna aby se zadani smlouvy mohlo realizovat v souladu s predpisama. Je to projekcni technikalie.

MOJE ODPOVĚĎ: SMS 6.12.2017 17.23
Dobrý den, mám celý den jednání pléna Senátu. Budu ráda, když svoji reakci zveřejníte. Klidně v odpovědi na mém blogu či FB. Můj názor je postaven na odborné konzultaci. Pokud chcete svůj záměr představit, bude ideální veřejný formát s moderátorem, jak tomu bylo v minulosti. Zítra budu Váš návrh na úpravu ÚP navrhovat jako bod jednání ZMČ.
S pozdravem Renata Chmelová

SMS: 7.12.2017 17:29
Verte mi ze vase konzultanti nejsou vubec odborne. Bylo by snadne pro vas si to nechat ode me vysvetlit, ale zrejme o to nemate zajem. Me hlavne zarazi jak muzete psat o teto veci bez toho aby jste se zeptala tomu jedinimu ktery na to ma vliv, a to myslim me. Ze tech 10 mn nejste ochotna se tomu venovat jednou za 4 roky. Prijde mi to z vasi pozice velmy neseriozni a povrchni pristup. Nemyslite?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *