Desítka děkuje!

Vážené dobrovolnice, vážení dobrovolníci, zástupkyně a zástupci desítkových odpovědných organizací,

dovolte, abych vám všem osobně a srdečně poděkovala za významnou a vysoce přínosnou pomoc, kterou jste Vy osobně nebo Vaši kolegové nezištně věnovali ve prospěch našich spoluobčanů a sousedů z Prahy 10. Věřte, že je mi velkou ctí, být starostkou 100tisícového města, které se v době nouze může opřít o jednotlivce, kteří neváhají věnovat čas, organizační dovednosti a pracovat pro druhé. I díky vám a spolu s dalšími profesionálními (zejm. pracovnicím a pracovníkům IZS a úřadu MČ a jejích organizací) i dobrovolně působícími spoluobčany jsme společně a se ctí zvládli nouzový stav i na naší městské části. Praha 10 se tak o to rychleji může nadechnout k dalším krokům, které pomohou našim občanům i celé městské části.


Pokud byste (jako jednotlivci) měli zájem i nadále být registrováni k nějaké budoucí formě dobrovolnického působení při MČ Praha 10, prosím, vyplňte nám tento dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8W2NG3IOdZKeyIY9-7sQz_XELEHJIPH_AIyQ9WNHkKwFvxg/viewform. Později by Vás v případě potřeby kontaktovali pověření pracovníci Úřadu MČ Praha 10. Předchozí údaje, které jste nám poskytli, budou v souladu s ochranou osobních údajů patřičně (elektronicky) skartovány.

 Věřím, že až se situace uklidní, bude prostor pro větší společné setkání a osobní poděkování, na které budete přizváni.

 Dovolte, abych ještě jednou zopakovala, že celá MČ Praha 10 Vám děkuje a věřím, že se osobně setkáme při lepších budoucích časech.

 Srdečně zdraví

Renata Chmelová

starostka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *