Renata Chmelová: DÝCHÁM PRO DESÍTKU jaro 2022

Milí občané Prahy 10, sousedky a sousedé!

Přečtěte si senátní noviny!

Budu v září znovu bojovat o Senát. Mám pro vás máme dobrou zprávu: Vše o mojí kandidatuře a spoustu o mě osobně se dozvíte v nových novinách!
Na osmi stranách se dočtete zdaleka nejen to, s jakým programem pro Desítku půjdu do voleb. Popisuji na nich také příběhy konkrétních lidí, kterým pomáhám – a chci pomáhat i nadále. V obsáhlém a otevřeném rozhovoru našemu lídrovi pro komunální volby Davidu Kašparovi prozrazuji, jak se zrodil můj vstup do politiky, jak jsem se z manažerky dočasně stala pokladní ve Strašnickém divadle, co mě v politice překvapilo a čím se v ní řídím. Zvu vás i k sobě na zahrádku! A když správně vyluštíte křížovku, můžete vyhrát těstoviny podle mého oblíbeného receptu…
V online verzi noviny najdete zde. A pokud je chcete mít i v tištěné podobě, přijďte některou květnovou sobotu dopoledne na Kubánské náměstí.


Program pro Desítku – moje volební priority:

  • Spolehlivý stát

„Nadále budu působit v roli vaší neformální ombudsmanky s otevřenými dveřmi pro vás všechny. Senátorka musí být osobností svého regionu, musí své postavení využívat k řešení problémů místních občanů a propojovat je s místní samosprávou. Na mě se můžete vždy spolehnout.“

  • Společná budoucnost

„Česká republika musí nadále rozvíjet prozápadní evropskou spolupráci, o to jsem se vždy snažila jako členka Výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost. Byla jsem ale i předsedkyní podvýboru pro bydlení, takže dobře vím, v jak složité situaci se řada z vás často nachází. Naše společná budoucnost je tedy nejen ve svobodě, demokracii, ale i v solidaritě.”

  • Zdravá země

„Jako Česká republika čelíme globálním zdravotním rizikům, válečným konfliktům i klimatické změně. Není možné strkat hlavu do písku. Já budu u všech těchto výzev hledat jak legislativní řešení, tak i místní dohodu. Jako starostce se mi podařilo dostat Prahu 10 mezi deset nejlépe hodnocených měst České republiky. A z pozice senátorky chci zvýšit i kvalitu našich životů v celé republice.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *